[et_pb_section transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”section” module_id=”handelsbetingelser” disabled=”off”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” admin_label=”row” disabled=”off”][et_pb_column type=”4_4″ disabled=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” column_padding_mobile=”on”][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” admin_label=”Tekst” use_border_color=”off” border_style=”solid” disabled=”off” inline_fonts=”Arimo,Arvo”]

Levering

Vi leverer blomster til Værløse og Roskilde, samt oplandet. Se liste med postnumre og fragtpriser, nedenunder.

2730         65 kr                             Herlev

2750        65 kr                             Ballerup

2880       65 kr                             Bagsværd

3500       50 kr                             Værløse, Kirke
Værløse, Jonstrup,
Hareskov, Hareskov By, Hjortespring

3520        50 kr                            Farum

4000       50 kr                           Roskilde C,
Himmelev, Veddelev, Trekroner, Ågerup, Svogerslev, Gevninge, Øm, Glim, Gundsømagle

4030       65 kr                            Tune

4040       75 kr                            Jyllinge

4320       75 kr                             Lejre

Vi leverer blomsten samme dag, hvis du har bestilt før kl.12.00. Det er IKKE muligt at bestille blomster til begravelse den samme dag via vores webshop, pga. travlhed så er du nødt til at ringe til butikken for det og se om vi kan nå det. Vi leverer IKKE søndage og helligdage.

For det meste køres din levering ud fra butik før kl.18.00. Hvis modtager ikke er hjemme når vi leverer, stiller vi blomsten foran døren hvis vejret tillader det. Hvis vi er i den kolde periode af året, er det meget vigtigt at vi får modtagers telefonnummer, men sørg for at du opgiver det rigtige nummer uanset årstid. Så vi kan få fat på dem, hvis der er brug for det.

Kontakt os med det samme hvis modtager ikke har fået sin blomst, så undersøger vi det og finder en løsning.

Bestil inden kl. 12 og hent samme dag

Husk, du kan altid bestille blomster til afhentning i vores butikker i Værløse eller Roskilde. Det er gratis, og du kan vælge at betale ved afhentning. Du skal bestille før kl.12.00, hvis du bestiller online, for at kunne afhente det samme dag. Det er IKKE muligt at bestille blomster til begravelse den samme dag via vores webshop, pga. travlhed så er du nødt til at ringe til butikken for det og se om vi kan nå det. I hverdagene er din blomst færdig for afhentning fra kl.15.30 og om lørdagen fra kl.13.00. Hvis du vil hente din blomst før det, anbefaler vi at du ringer til butikken.

Hvis du vil afhente din bestilling samme dag og klokken er over 12.00, så anbefaler vi at du ringer til ønsket butik for afhentning. Selvfølgelig kan man bestille blomster og afhente det samme dag i vores butikker. Tid for afhentning kan variere lidt, afhængig af hvor travlt der er lige den dag. Derfor skal du gerne ringe i så god tid som muligt, og selvfølgelig kan der kun afhentes i vores åbningstider. Derfor vil vi gerne at vi snakker sammen over telefonen, så vi bedst muligt kan se til dine ønsker. Så klarer vi betalingen når du afhenter din bestilling.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]