Byens Grønne Hjørne er en familiedrevet virksomhed stiftet af Alili-familien i 2012. Siden har vi dedikeret os til blomster og planter med stor entusiasme og glæde – og måske vigtigst af alt: En målsætning om at levere høj kvalitet HVER gang!

Byens Grønne Hjørne består af to fysiske butikker i henholdsvis Værløse Bymidte og i Rødovre Centret. Sammen har vi Groennehjoerne.dk, som er vores fælles website, hvor private og erhvervskunder i Storkøbenhavn kan bestille og få leveret blomsteropsætninger af høj kvalitet skabt af kærlighed til faget. Vores website har primært fokus på blomsterdekorationer til forskellige lejligheder.

To gange ugentligt tager vores dygtige indkøbere til Grønttorvet i Taastrup og udvælger med stor omhu varer til vores smukke sortiment. I Byens Grønne Hjørne har vi derfor et stort og flot udvalg af blomster, planter, buketter, interiør og brugskunst.

Vi har selvfølgelig alle de velkendte blomster og planter – men vi kan ikke lade være med også indimellem at købe de lidt mere utraditionelle varer hjem til vores kunder – og vi yder selvfølgelig kyndig vejledning i forhold til pasning af både planter og blomster.

Vi binder ALLE buketter selv og vores blomsterbindere har høj faglighed og vores almene medarbejdere et stort servicegen. I Byens Grønne Hjørne går vi nemlig ikke på kompromis, og personalet er derfor nøje udvalgt, så vi sammen kan yde en flot og attraktiv service for vores kunder.