Byens Grønne Hjørne ApS

Bymidten 25
3500 Værløse
CVR: 34222967
shop@groennehjoerne.dk

Byens grønne produkter

Vores online-produkter ses beskrevet på www.groennehjoerne.dk, og du kan altid forvente den kvalitet, som vi har beskrevet. Du er altid velkommen til at ringe og få yderligere oplysninger, hvis du er i tvivl om det rigtige valg.

Byens grønne priser

Priserne på hjemmesiden er gældende på betalingstidspunktet. Prisen på blomster varierer med årstiderne. Du er altid sikret dine grønne produkter til den prisen på bestillingsdagen.

Bestil grønne produkter

Vælg dine produkter. Læg dem i kurven. Gå til betaling. Lettere bliver det ikke at bestille vores blomster og produkter.

Betaling af grønne produkter

Betaling foregår via en SSL-forbindelse, så vi har ikke mulighed for at se dine kortoplysninger. Vi trækker beløbet på dit kort, når leveringen er påbegyndt. Ved specialfremstillede produkter, trækker vi beløbet, når fremstillingen påbegyndes.

Reklamation og fortrydelsesret

Vedrørende reklamationer og fortrydelsesret bedes du kontakte nedenstående:
Byens Grønne Hjørne ApS
Bymidten 25
3500 Værløse
CVR: 34222967
shop@groennehjoerne.dk

Skulle der være fejl eller mangler i en levering af friske blomster, skal du kontakte os senest dagen efter modtagelsen. Forklar os problemet, så vi kan finde en fornuftig løsning. Friske blomster betragtes som specialfremstillede varer, hvorfor den almindelige 14 dages fortrydelsesret ikke gælder for friske blomster. Din reklamations- og fortrydelsesret følger i øvrigt gældende dansk lovgivning. Ønsker du at fortryde et køb, skal du omgående kontakte os og følge vores anvisninger for returnering.

Forbehold for ændringer

Disse handelsbetingelser er gældende for bestillinger, du afgiver i dag. Vi kan når som helst og uden varsel ændre handelsbetingelserne. Ændringer har kun betydning for fremtidige køb. Vi har ingen interesse i at stille dig dårligere end den forbrugersikkerhed, du har i henhold til den lovgivning, som vores forretning er underlagt.

Spørgsmål og svar

Hvis du er i tvivl om forhold omkring levering og betingelser, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål